Jump to content
AL|EN

Site and Forum Feedback

Recommended Posts

34 minutes ago, Lava said:

Probably no one cares about such details, but Calin mod is the only one with the space between forum name and its description. Thought I would mention it. Yes, I know, it's really pedantic.

Very well-spotted. Had an extra div tag in there; fixed.

Share this post


Link to post

oh god, thanks for putting the 'forum-tree' links back at the top of each page.

Capture9.PNG.71b74faf37ad4890ada09734633e19f9.PNG

 

(Hiding) showing only the current forum-link in some white blob in the upper-left was infuriating. For nitpickers like me. :happy:

Edited by Azazello

Share this post


Link to post

Any news on the redirects? Considering they were already written, why not just get an extra domain for the forum and use the main for the rest of the site and arbitrary rewrites?

Share this post


Link to post

My avatar has disappeared, the profile settings have also disappeared, so I can not restore it. :angry:

Edited by AL|EN

Share this post


Link to post

I disabled Gravatar in the settings, which may be why your avatar disappeared.  Gravatar will no longer being supported in future versions of the forum software, so I was getting a head start.

You should be able to edit your Profile by clicking your name in the top right, then clicking Profile, then clicking Edit Profile on your profile page.

Share this post


Link to post
46 minutes ago, Mike1072 said:

You should be able to edit your Profile by clicking your name in the top right, then clicking Profile, then clicking Edit Profile on your profile page.

The profile settings for setup avatar have also disappeared. 

image.png

Share this post


Link to post

@AL|EN I can edit my profile picture on the main profile site. On the right, there is the "EDit profile" button. On the left, there is my picture and a "Profile Photo" button where I can click on and upload a different photo.

Share this post


Link to post
On 4/6/2019 at 1:03 PM, Azazello said:

oh god, thanks for putting the 'forum-tree' links back at the top of each page.

Capture9.PNG.71b74faf37ad4890ada09734633e19f9.PNG

 

(Hiding) showing only the current forum-link in some white blob in the upper-left was infuriating.

This version is gone again. What gives?

Share this post


Link to post

Well, the red 'text' witin Home and Forums is black... but that's probably to do with a GUI used to view the page. I use Firefox and can see it like the above... with a difference.

Yes, the 'text' is also the home and the half arrow/smaller than -icons, which are for me, black too...

Edited by Jarno Mikkola

Share this post


Link to post
1 hour ago, Jarno Mikkola said:

Well, the red 'text' witin Home and Forums is black... but that's probably to do with a GUI used to view the page. I use Firefox and can see it like the above... with a difference.

Yes, the 'text' is also the home and the half arrow/smaller than -icons, which are for me, black too...

lol, thanks for describing that!-- I should have stated that I'm using a userstyle to color Red any links I've visited.

I just did a hard refresh on the page, and still no folder tree. I see this:

Capture3.thumb.PNG.b6ce5ab1389747749d27f0838113f338.PNG

Share this post


Link to post
29 minutes ago, Mike1072 said:

Oh, it's because your window is too small.

well, Damn! That's it!

Thank you!

A few pixels added, and all is well. :happy:

Share this post


Link to post
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...