Jump to content
Sign in to follow this  
BearlyPunny

Won't run on my clean Steam install.

Recommended Posts

Steps:

1. Installed a completely clean and new Baldur's gate I EE plus SoD installation (Latest release version, which should be 2.5 something. No beta options selected) through Steam into my C:/Steam directory.

2. Installed SCS v31 latest release into game directory. All options selected. No installation errors or warnings that I saw.

3. Clicking Play BG I EE button in Steam does "preparing to launch" pop up, and then BG I EE shows - Running for about 3-4 seconds, and then -Running disappears and nothing happens. Same thing occurs every time.

*Running as administrator, using compatibility options for xp, or forcing game to use my NVidia Graphics card, do not help.

 

*Redoing steps 1-3 with SCS v32 RC4 produces the exact same output.

 

Can anyone help me with suggestions for what I should try next?

 

Thanks

Share this post


Link to post

do you have full permissions in your default install directory? Most recommend copying a clean save somewhere outside the default install directory and installing mods there.

Share this post


Link to post
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...