Jump to content
AL|EN

Site and Forum Feedback

Recommended Posts

Hi,

I cannot find "Site/Forum Feedback" thread so I will use this topic: there is an bug with "Load more topics". How to reproduce:

1. Go to the Workroom Common Area subforum

2. Click at "Load more topics"

 

Notice that "supposed new threads" are exactly the same from the first page.

Edited by Mike1072
removed images

Share this post


Link to post

there is an bug with "Load more topics".

...

Notice that "supposed new threads" are exactly the same from the first page.

This seems to be a problem with IPB and it's doubtful we can do anything about it. We may upgrade to IPB 4 in the future and the best we could hope is that they fixed that.

 

Another bug/question: Does the Workroom Common Area sub-forum is excluded from "View new content" I've missed whole "Hosting G3 Mods on GitHub" discussion...

I updated a bunch of the user permissions and groups because they were getting to be a mess. If you suddenly find yourself unable to access one of your old forums or with new access to something you don't think you're supposed to have, let me know.

 

If you're now in the Modder group and have access to the Workroom Common Area, that's intentional.

You didn't have access to this forum before and now you do.

Share this post


Link to post

Ups, too bad I didn't paste you a link explicitly — I guess you were still waiting for the fetcher fixes.

 

So good to know: that place is limited to people within the "Modders" group.

Edited by lynx

Share this post


Link to post

Yeah, the Workroom used to have very confusing privileges. We had all these customized privileges for specific people and the point of the Modder group wasn't really clear. Was it just for people who have stuff hosted at G3? That didn't make sense.

 

Now anyone who's sort of involved in modding gets to be a modder (even Jarno).

Share this post


Link to post

 

 

Aditional question (polls are limited to 3):

Yet another limitation to be removed

Share this post


Link to post

Thankfully, that can be changed. And it is done. Don't go making crazy long polls just because you can.

Share this post


Link to post

Yeah, the forum email doesn't work sometimes. I try to manually validate any "awaiting authorization" members when I see one of their posts and confirm they're not a spambot.

Share this post


Link to post

After updating Mozilla Firefox to version 49 I'm experiencing issues with the colors of certain text elements of the forums, which is very distracting. I've noticed a bright blue colored text on the main page, the "New content" page, the profile pages of each member and several other text elements all over the forum pages.

 

Screenshot (main page): http://i.imgur.com/dvxpUUA.png

Screenshot (profile): http://i.imgur.com/VMGGMJP.png

 

Is there something you can fix?

Share this post


Link to post

I gave it a try, but it looks like it's no go.

 

The G3 skin has a weird colour specified in the CSS:

 

html, body {
  background: #ffffff !important;
  background-color: #ffffff !important;
  color: #03FF
}

The colour is ignored as invalid by Chrome and earlier Firefox versions but seems to be interpreted as a shade of blue with the latest Firefox.

 

I was able to remove the line from the skin, but recaching the CSS files failed, so the forums are still referencing the old version.

 

 

If you want to fix this on your end, you can use an addon like Stylus with this style:

 

@namespace url(http://www.w3.org/1999/xhtml);

@-moz-document url-prefix("http://gibberlings3.net/forums/") {
  
  body {
    color: #5a5a5a;
  }

}

Share this post


Link to post
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×